Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Llibre de la Marató 2020

Diversos Autores
Llibre de la Marató 2020
Llibre de la Marató 2020

Llibre de la Marató 2020

Diversos Autores
12,00€
Disponibilidad Normal 7 días

Sobren les paraules, o no les sabem trobar. S'han amagat darrere les nostres mirades i els nostres sentiments. La Covid-19 se'ns ha ficat entre els plecs del dia a dia a tots, i tots hem sigut actors i espectadors d'una situació que no podíem imaginar ni en el pitjor dels malsons.La majoria hem restat a casa, con nats molt temps. P...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónSobren les paraules, o no les sabem trobar. S'han amagat darrere les nostres mirades i els nostres sentiments. La Covid-19 se'ns ha ficat entre els plecs del dia a dia a tots, i tots hem sigut actors i espectadors d'una situació que no podíem imaginar ni en el pitjor dels malsons.


La majoria hem restat a casa, con nats molt temps. Però n'hi ha que han plantat cara al virus, que l'han buscat pels racons i l'han perpetuat en una imatge.


Són els fotògrafs i els fotoperiodistes: ells han entomat el repte de mirar als ulls els qui han patit, els qui hem patit aquesta ofensa a la nostra salut, a la nostra convivència, a molts dels nostres somnis. Anna Surinyach, Cristina García Rodero, Donna Ferrato, Chema Madoz, Emilio Morenatti, Gervasio Sánchez, Isabel Muñoz Vilallonga, Jordi Borràs Abelló, Lua Ribeira, Noemí Elias, Ofelia de Pablo i Javier Zurita, Oriol Alamany Sesé, Ricard García-Vilanova, Samuel Aranda, Susana Vera, Tomeu Coll i Xavier Bertral omplen aquest llibre de tot allò que no poden expressar les paraules: l'omplen de la cruesa, la tendresa i la solidaritat que envolta aquesta inesperada situació, quereclama de tots nosaltres un cop de mà (o de colze), perquè ens necessitem, els uns als altres, més que mai.


No els calen paraules, tot i que els les hem demanat. Com també els les hem demanat a dos experts que han treballat per guarir els nostres cossos i les nostres ments: el doctor epidemiòleg Antoni Trilla i la doctora en psicología Jenny Moix ens expliquen la seva feina i la seva vida durant la pandèmia.


La Marató, aquest any més que mai, és al costat de tots, i, potser més que mai, tots haurem d'estar al costat de La Marató.