Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Manifest per la lectura

Vallejo, Irene
Manifest per la lectura

Manifest per la lectura

Manifest per la lectura

Vallejo, Irene
6,50€
Disponible

UN MANIFEST PER AL FOMENT DE LA LECTURA DE L'AUTORA DEL LLIBRE QUE ELS LECTORS ADOREN I PREMIO NACIONAL DE ENSAYO 2020.Un manifest breu per al foment de la lectura encarregat per la Federación de Gremios de Editores de España. Ara que ja està a disposició de tots els lectors, el desig de l'autora és que els dret...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

UN MANIFEST PER AL FOMENT DE LA LECTURA DE L'AUTORA DEL LLIBRE QUE ELS LECTORS ADOREN I PREMIO NACIONAL DE ENSAYO 2020.


Un manifest breu per al foment de la lectura encarregat per la Federación de Gremios de Editores de España. Ara que ja està a disposició de tots els lectors, el desig de l'autora és que els drets d'autor que generi es dediquin al suport de projectes i institucions de foment de la lectura.


Un pacte pel llibre i la lectura ha d'estar motivat per la inspiració d'aconseguir que els ciutadans trobin tant de sentit en l'acte de llegir que la lectura sigui una experiència freqüent en les seves vides. Les mesures i els programes vindran sempre després de persuadir del significat de l'experiència lectora. Per als editors, els valors de la lectura són universals i eterns, i volíem reivindicar-los de manera pública en una mena de manifest per defensar i difondre els motius pels quals creiem en els llibres. Aquesta declaració hauria de nodrir la visió del pacte que proposem als nostres polítics.


Un petit llibre que vol refermar un pacte d'estat per la lectura i el llibre. Tots els drets d'autor aniran destinats al recolzament de projectes i institucions que fomentin la lectura.