Cesta de la compra

La Pífia
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial NINE ELM BOOKS
  • ISBN13 9789992032299
  • ISBN10 9992032294
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 352
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Paperback
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

D'una banda, el poder absolut i subversiu de l'estat rus. De l'altra, un corredor de borsa solitari que lluita per la seva vida i pel futur de tot el que s'estima.

 

RESUM

Només cal equivocar-se en un dígit per engegar-ho tot a rodar! 

En Ben Brennan, corredor de borsa estrella de Solarbanc, dóna la impressió de tenir-ho tot. Però, aquesta situació idíl·lica trontolla quan en Ben deixa oberta una
important posició financera al llarg del cap de setmana, durant el qual té lloc unblack swan (cigne negre), un esdeveniment imprevisible que distorsiona els mercatsfinancers. Per acabar d’empitjorar-ho, en Ben comet una pífia, un “fat finger" (el tecleigaccidental d'un zero extra) que multiplica per deu el valor de l’operació, el que provocaunes pèrdues enormes al banc que amenacen d’enfonsar-lo. Lluitant per salvar laseva carrera, en Ben comença a lligar caps i descobreix l’existència d’un plamaquiavèl·lic: un client del banc, l’Igor Orlov, està al capdavant d’un complot de l’FSB,els serveis secrets russos, per assolir el control de Solarbanc, desestabilitzar i dividirCatalunya, Espanya i, més enllà, Europa mateixa. D’una banda, el poder absoluti subversiu de l'estat rus. De l'altra, un corredor de borsa solitari que lluita per la sevavida i pel futur de tot el que s’estima.

AUTOR
Nascut a París, el Greg Coonen va estudiar a l’Escola d’Afers Exteriors de la Universitatde Georgetown, on es va graduar amb un veritable interès per la geopolítica. Acomençament dels anys noranta, va treballar com a periodista a Madrid, onposteriorment va estudiar el seu MBA en el Instituto de Empresa de Madrid, i va fundarel seu gabinet de comunicació. Els següents vint anys el van dur a més de setantapaïsos de tot del món, on va entrevistar presidents, ministres i consellers delegats.Tot i que el Greg ha gaudit immensament de l’estil de vida trepidant de rodamón, sertestimoni de les reaccions que les seves filles tenien davant dels llibres que va escriureper a elles ha estat el viatge més emocionant que ha fet fins ara. Així va ser com vadescobrir el seu narrador interior, però les ganes de treure un conte més complexseguien latents.Aquest anhel ha estat totalment resolt amb la seva primera novel·la, La pífia, un thrillerfinancer amb clar regust de geopolítica real.El Greg viu a les belles muntanyes d’Andorra amb la seva família, i prova d’esquiar iescriure tant com el deixen.





Artículos Relacionados

Más libros de Greg Coonen, Irene Guàrdia, Txema Díaz Torrent