Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El Club del Crim dels Dijous

Osman, Richard / Parés Sellarès, Nuria
El Club del Crim dels Dijous

El Club del Crim dels Dijous

El Club del Crim dels Dijous

Osman, Richard / Parés Sellarès, Nuria
19,50€
Disponible

No subestimis el talent d'un grup d'avis.El fenomen de l’any. Número 1 indiscutible a tot el món. Ara en català! «Un fenomen que no es veia des de que J.K. Rowling va debutar amb Harry Potter». El País En un pacífic complex privat per a...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

No subestimis el talent d'un grup d'avis.

El fenomen de l’any. Número 1 indiscutible a tot el món. Ara en català!

 

«Un fenomen que no es veia des de que J.K. Rowling va debutar amb Harry Potter». El País

 

En un pacífic complex privat per a jubilats, quatre improbables amics es reuneixen un cop a la setmana per revisar antics casos d’assassinats locals que van quedar sense resoldre. Ells són en Ron, un exactivista socialista ple de tatuatges i revolució; la dolça Joyce, una vídua que no és tan ingènua com aparenta; l'Ibrahim, un antic psiquiatre amb una capacitat d’anàlisi increïble, i la tremenda i enigmàtica Elizabeth, que, amb vuitanta-un anys, lidera el grup d’investigadors aficionats... o no tant.

 

Quan un promotor immobiliari de la zona apareix mort amb una misteriosa fotografia al costat del cos, El Club del Crim dels Dijous es troba enmig del seu primer cas real. Encara que siguin octogenaris, els quatre amics guarden alguns trucs a la màniga.

 

Podrà atrapar l’assassí aquest grup poc ortodox però brillant?

 

Una divertida novel·la negra a l'estil més clàssic que posa en valor la saviesa de la gent gran i que ha enamorat més de 330.000 lectors.

 

Biografía del autor
Richard Osman és un famós presentador, comediant i productor de televisió britànic. Director creatiu d'Endemol UK, ha treballat com a productor executiu en nombrosos espectacles. Es va fer famós presentant Pointless. La popularitat va continuar amb el seu propi concurs de la BBC, Two Tribes. Participa regularment en altres programes televisius i escriu una columna per a Ràdio Times.