Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Tàndem (Premi Josep Pla 2021)

Barbal, Maria
Tàndem (Premi Josep Pla 2021)

Tàndem (Premi Josep Pla 2021)

Tàndem (Premi Josep Pla 2021)

Barbal, Maria
18,90€
Disponibilidad Normal 7 días

PREMI JOSEP PLA«Una novel·la deliciosa que explora la capacitat humana de bandejar els pensaments i deixar-se portar per la vida per ser feliç».Des que es coneixen, l’Elena i l’Armand intentaran desfer-se de tot allò que els té atrapats i recuperar l’espontaneïtat i l’alegria del present. S’adonaran...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónPREMI JOSEP PLA
«Una novel·la deliciosa que explora la capacitat humana de bandejar els pensaments i deixar-se portar per la vida per ser feliç».


Des que es coneixen, l’Elena i l’Armand intentaran desfer-se de tot allò que els té atrapats i recuperar l’espontaneïtat i l’alegria del present. S’adonaran que tenen dret a canviar, a mirar el món de manera diferent de com ho havien fet durant anys, a estimar-se a si mateixos. En definitiva, a concedir-se la llibertat de viure plenament.


 


Tàndem és una història sobre la felicitat. No pas la que ens promet un viatge meravellós, ni tan sols la d’escoltar «T’estimo», sinó la que ens anima a pedalar acompanyats i a aconseguir-ne una de més profunda i duradora. Una novel·la deliciosa que explora la capacitat humana de bandejar els pensaments i els fets rutinaris i deixar-se portar per la vida.