Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El gos cosmopolita i dos espècimens més (Històries i assajos)

Garrigasait Colom
El gos cosmopolita i dos espècimens més (Històries i assajos)

El gos cosmopolita i dos espècimens més (Històries i assajos)

El gos cosmopolita i dos espècimens més (Històries i assajos)

Garrigasait Colom
17,50€
Disponible

El primer assaig de Raül Garrigasait, publicat inicialment el 2012, ara en una nova edició. Una festa per a l'intel·lecte que demostra que l'assaig pot ser perfectament una obra d'art.A mig camí entre l'assaig i la narrativa, "El gos cosmopolita i dos espècimens" més proposa un viatge en el te...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

El primer assaig de Raül Garrigasait, publicat inicialment el 2012, ara en una nova edició. Una festa per a l'intel·lecte que demostra que l'assaig pot ser perfectament una obra d'art.


A mig camí entre l'assaig i la narrativa, "El gos cosmopolita i dos espècimens" més proposa un viatge en el temps i en l'espai: de l'antiga Atenes democràtica a Ciutat de Mèxic, de la remota illa de Java a la cultura alemanya del segle dinou, del cap de Bona Esperança a la Unió Soviètica. És una ruta plena de revolts inesperats, per la qual ens guia una veu que parla des del present, des dels dilemes del nostre temps.


«Hi ha llibres curiosos, hi ha llibres necessaris i hi ha llibres brillants. Però no n'hi ha gaires que siguin totes tres coses alhora. I que, a més, estiguin tan ben filats com aquest espècimen curiosíssim, un petaner fill de l'assaig i la narrativa que és la carta de presentació d'un autor (o fins i tot d'un intel·lectual) hàbil i atrevit.» (Marina Espasa)


«Un exercici literari de primer ordre.» (Jordi Puntí)


«La prosa cancelleresca de Garrigasait, clarivident i clara, plàstica i elàstica, fa discórrer les raons sense esforç: com l'anguila dins l'aigua.» (Maria Cabrera)


«El llibre és una festa per a l'intel·lecte i demostra que l'assaig pot ser perfectament una obra d'art.» (Sam Abrams)


Raül Garrigasait (Solsona, 1979) va estudiar música i llengües antigues i escriu assaig i narrativa. El 2017 va publicar la novel·la "Els estranys", que va ser distingida amb el Premi Llibreter, el Premi Òmnium a la Millor Novel·la en Llengua Catalana de l'Any i el Premi Setè Cel. Després ha publicat els assajos "El fugitiu que no se'n va", "Els fundadors", "La ira" i "País barroc". Amb un peu en el món de la reflexió abstracta i l'altre en el gust d'explicar històries, ha anat aprofitant elements d'una llarga tradició per interrogar-se sobre els ídols i els malestars de la modernitat.