Detalles del libro
Biografía del autorGlòria Baliu té més de trenta títols publicats, d’entre els quals destaquen La cuina d’avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més de vint-i-cinc anys. El seu darrer llibre, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat guardonat com a millor llibre del món, en l’apartat de cuina amb vins, al Gourmand World Cookbook Awards 2008. A més de ser coordinadora d’aquesta col·lecció de llibres de cuina, sovint és convidada a fer cursos i conferències sobre gastronomia.
Ver más - Encuadernación Bolsillo
- Autor/es Baliu, Glòria
- ISBN13 9788412171792
- ISBN10 8412171799
- Páginas 20
- Año de Edición 2021
- Idioma Catalán
Reseñas y valoraciones
Les nous, com preparar-les 12 vegades (Catalán)
- De
- Glòria Baliu
- |
- SD (2021)
- 9788412171792
- Saga Productes de mercat