Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Les nous, com preparar-les 12 vegades

Baliu, Glòria
Les nous, com preparar-les 12 vegades
Les nous, com preparar-les 12 vegades

Les nous, com preparar-les 12 vegades

Baliu, Glòria
6,95€
Disponible

Biografía del autorGlòria Baliu té més de trenta títols publicats, d?entre els quals destaquen La cuina d?avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més de vint-i-cinc anys. El seu darrer llibre, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación



Biografía del autor
Glòria Baliu té més de trenta títols publicats, d?entre els quals destaquen La cuina d?avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més de vint-i-cinc anys. El seu darrer llibre, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat guardonat com a millor llibre del món, en l?apartat de cuina amb vins, al Gourmand World Cookbook Awards 2008. A més de ser coordinadora d?aquesta col·lecció de llibres de cuina, sovint és convidada a fer cursos i conferències sobre gastronomia.