Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La font amagada. El conte per a retrobar-te

Tirado, Míriam / Moreno, Marta
La font amagada. El conte per a retrobar-te

La font amagada. El conte per a retrobar-te

La font amagada. El conte per a retrobar-te

Tirado, Míriam / Moreno, Marta
24,95€
Disponible

Després de llegir El fil invisible hem sigut capaços de reforçar els vincles amb aquelles persones que estimem i estan lluny nostre.Però ara, més que mai, necessitem...«Connectar amb nosaltres mateixos, buscar la pròpia essència i sentir-nos feliços i complerts».Al Pol li agrada molt cantar. Quan c...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Després de llegir El fil invisible hem sigut capaços de reforçar els vincles amb aquelles persones que estimem i estan lluny nostre.


Però ara, més que mai, necessitem...


«Connectar amb nosaltres mateixos, buscar la pròpia essència i sentir-nos feliços i complerts».


Al Pol li agrada molt cantar. Quan canta, sent que vola. Es com si pogués desplegar unes ales imaginàries i recórrer llocs del món que mai no ha vist. Com si toqués el cel amb els dits de les mans.


Sovint es pregunta com es diu aquesta sensació. Quan tanca els ulls li, recorre per tot el cos un sentiment immens, com si una font màgica brollés del seu pit. Està convençut que si tothom trobés la seva font, serien més feliços. ¿Com ho pot fer per a què els que estima, la trobin?


Míriam Tirado, amb més de 75.000 llibres venuts, és l'autora de El fil invisible.


 


Míriam Tirado és consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança. Va estudiar Ciències de la Comunicació i s'ha format com a consultora de criança conscient amb el mètode del Conscious Institute dels Estats Units. Actualment ofereix xerrades, tallers i consultories per ajudar les mares i els pares a connectar amb els seus fills. Des del 2011 té un blog sobre educació i criança conscient, i des del seu canal de YouTube i les xarxes socials acompanya desenes de milers de seguidors en la criança dels seus fills.