La millor cuina de l'illa de Menorca
Editorial VIENA EDICIONS
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Biografía del autorJosep Borràs (Maó, 1931) va aprendre l'ofici de cuiner a l'hotel Sevilla, de Ciutadella, sota el mestratge de la seva mare, i durant quaranta anys va ser el xef del restaurant Rocamar de Maó. Un cop jubila...
Leer más...- Editorial VIENA EDICIONS
- ISBN13 9788417998486
- ISBN10 8417998489
- Tipo LIBRO
- Páginas 176
- Colección MilFulls #
- Año de Edición 2020
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Cocina Del MundoLa millor cuina de l'illa de Menorca
Editorial VIENA EDICIONS
Biografía del autorJosep Borràs (Maó, 1931) va aprendre l'ofici de cuiner a l'hotel Sevilla, de Ciutadella, sota el mestratge de la seva mare, i durant quaranta anys va ser el xef del restaurant Rocamar de Maó. Un cop jubila...
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
Biografía del autor
Josep Borràs (Maó, 1931) va aprendre l'ofici de cuiner a l'hotel Sevilla, de Ciutadella, sota el mestratge de la seva mare, i durant quaranta anys va ser el xef del restaurant Rocamar de Maó. Un cop jubilat, el 1995 ha continuat lligat al món de la gastronomia de la seva terra. Damià Borras (Maó, 1957) autor del poemari Poemes amb adreça i de les novel·les El preu de marès i Qui fa la paga, és un traductor de clàssics com ara Goldoni, Vian o Genet, tasca que ha compaginat amb la divulgació del patrimoni culinari menorquí.