Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Si el cel es tornés vermell. Conèixer el canvi climàtic per combatre'l

Calero, Cori
Si el cel es tornés vermell. Conèixer el canvi climàtic per combatre'l

Si el cel es tornés vermell. Conèixer el canvi climàtic per combatre'l

Si el cel es tornés vermell. Conèixer el canvi climàtic per combatre'l

Calero, Cori
22,00€
Disponible

Imagineu-vos que un dia us lleveu i veieu que, incomprensiblement, el cel s'ha tornat vermell! Totes les televisions, tots els diaris, tothom en parla a les xarxes... No hi ha cap altra notícia al món. Passen els dies i el cel continua sent vermellíssim. I els científics asseguren que això és degut a les emissions de gasos per l'activitat ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


Materias:

Imagineu-vos que un dia us lleveu i veieu que, incomprensiblement, el cel s'ha tornat vermell! Totes les televisions, tots els diaris, tothom en parla a les xarxes... No hi ha cap altra notícia al món. Passen els dies i el cel continua sent vermellíssim. I els científics asseguren que això és degut a les emissions de gasos per l'activitat humana. I n'aporten proves irrefutables.

Sens dubte tothom sortiria immediatament al carrer a demanar que es fes ja alguna cosa perquè el cel tornés a ser blau. I els polítics correrien a promulgar lleis. Però la realitat és que els efectes de l?escalfament global no són tan visibles. La qual cosa no vol dir que no existeixin. Aquest llibre vol demostrar que el cel s'està tornant vermell encara que no ho veiem i pretén esperonar-nos a actuar. Perquè el canvi climàtic ens ha d'importar. I ara és el moment.

Va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Lleida i es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Periodista ambiental i divulgadora científica, és autora de textos informatius, articles i també llibres com ara Explora Catalunya amb Cori Calero (2016).
Va començar la carrera periodística en l?àmbit local, essent encara estudiant, a Segre Ràdio, i va iniciar-se en el gènere televisiu el 1998. Va ser reportera en diverses televisions, com ara Antena 3, CNN+ o Via Digital, on es va dedicar al contingut de documentals.
A TV3 va començar amb programes com ara De la Terra, Viure Catalunya, De vacances, En directe o Espai Terra, i també hi ha treballat molts anys en els Serveis Informatius. Ha presentat els informatius del 3/24 i també el Telenotícies Comarques.
Fa més de deu anys que s?ha especialitzat en el periodisme ambiental i el canvi climàtic.

El llibre de la Cori Calero sobre el canvi climàtic. Encara som a temps de frenar aquesta realitat.