Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Els mites de l'antiga Grècia

Balaux i Cervera, Artur
Els mites de l'antiga Grècia

Els mites de l'antiga Grècia

Els mites de l'antiga Grècia

Balaux i Cervera, Artur
18,00€
Disponible

Mitologia grega ordenada en petits capítols de manera àgil. Vocabularis, genealogies, índex onomàstic i il·lustracions fan d'aquest llibre una eina de cultura.A "Els mites de l’antiga Grècia", l’autor Artur Balaux i Cervera fa una exposició de la mitologia grega ordenada e...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Mitologia grega ordenada en petits capítols de manera àgil. Vocabularis, genealogies, índex onomàstic i il·lustracions fan d'aquest llibre una eina de cultura.


A "Els mites de l’antiga Grècia", l’autor Artur Balaux i Cervera fa una exposició de la mitologia grega ordenada en petits capítols tan rigorosos com accessibles. Com si fos una novel·la i acompanyats de gairebé un centenar d’imatges, farem un recorregut pels mites grecs de la mà d’obres d’art de totes les èpoques: els mites han estat motiu d’inspiració constant pels creadors de tots els temps.


Un llibre de lectura àgil que és perfecte per iniciar-se en la mitologia de manera entretinguda i que conté una introducció sobre els orígens històrics de Grècia que ens ajudarà a situar-nos. A més anirem trobant intercalades, pàgines de vocabulari amb les paraules que encara fem servir actualment i que tenen el seu origen en els mites grecs. Tot acompanyat de cinc genealogies i un índex onomàstic per poder localitzar els personatges amb facilitat. Ja no tens excusa per no conèixer els mites de l’antiga Grècia.


Artur Balaux i Cervera (Barcelona 1950), després de fer tres cursos a la Facultat de Ciències de la Universitat de Barcelona, es va diplomar en Professorat d’EGB en l’especialitat de ciències. Fins a la seva jubilació va treballar al Col·legi Sant Miquel de Barcelona, fundat l’any 1868, i entre els anys 1986 i 1990 fou el president fundacional de la Institució Montserrat, SCCL de Barcelona que, des d’aleshores, és l’entitat titular de l’escola del mateix nom. Sempre interessat per la qualitat de l’educació va publicar Manual de matemàtiques del professor de primària (Edicions UB, 2003).