Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Històries del Japó

Moret, Xavier
Històries del Japó

Històries del Japó

Històries del Japó

Moret, Xavier
17,50€
Disponible

En ocasió dels Jocs Olímpics de Tòquio, Xavier Moret ens convida al país dels samurais, del sushi i de la tecnologia punta.Al parc de Ueno, a Tòquio, hi ha una estàtua de Saigo Takamori, considerat l’últim samurai i el símbol de la defensa màxima de la tradició. El 1873 es va fer l’harakiri a l’illa de Kyu...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

En ocasió dels Jocs Olímpics de Tòquio, Xavier Moret ens convida al país dels samurais, del sushi i de la tecnologia punta.


Al parc de Ueno, a Tòquio, hi ha una estàtua de Saigo Takamori, considerat l’últim samurai i el símbol de la defensa màxima de la tradició. El 1873 es va fer l’harakiri a l’illa de Kyushu, després de perdre una batalla contra les tropes d’un govern que feia bandera de la modernitat.


 


El Japó es una terra de contrastos entre la persistència gairebé sagrada del passat i la mirada curiosa al futur. La tecnologia punta i els gratacels conviuen amb la mentalitat samurai i els santuaris antics, on la naturalesa és venerada com un deu i la gastronomia s’esforça per assolir la perfecció. L’escriptor Xavier Moret descriu el País del Sol Naixent d’avui a partir dels seus viatges per les tres grans illes (Honshu, Kyushu i Shikoku) i les seves estades a les ciutats principals (Tòquio, Kyoto i Osaka).


 


Històries del Japó ofereix les claus per comprendre la cultura i la complexitat d’un país que cada dia fascina més a Occident.


 


 


Biografía del autor
Xavier Moret és periodista i escriptor. Ha treballat en diversos diaris, a la televisió i a la ràdio, i ha viatjat per tot el món per escriure reportatges i llibres de viatges. El 1998 va publicar Amèrica, Amèrica. Viatge per Califòrnia i el Far West. El van seguir llibres sobre Islàndia (L’illa secreta, 2002), Grècia (Grècia. Viatge de tardor, 2014), Armènia (La memoria del Ararat, 2015) i África (A la sombra del baobab, 2006, i Tras los pasos de Livingstone, 2019), entre altres. També ha publicat diverses novel·les, l’última de les quals és Formentera Blues (2019).