Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

En la foscor de l'hivern

Winton, Tim / Rubió, Marc
En la foscor de l'hivern

En la foscor de l'hivern

En la foscor de l'hivern

Winton, Tim / Rubió, Marc
18,90€
Disponibilidad Normal 7 días

En una vall aïllada, quatre vides es veuen alterades pels més profunds temors de la nit.A Sink, una vall solitària, quatre persones es preparen per passar la nit. Una ombra sembla moure's a l'hort de Murray Jaccob. A l'extrem oposat del pantà, la seva veïna Ronnie s'acomiada del seu amant i sent com el seu nadó...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

En una vall aïllada, quatre vides es veuen alterades pels més profunds temors de la nit.

A Sink, una vall solitària, quatre persones es preparen per passar la nit. Una ombra sembla moure's a l'hort de Murray Jaccob. A l'extrem oposat del pantà, la seva veïna Ronnie s'acomiada del seu amant i sent com el seu nadó es remou al seu interior. I a la petita parcel·la enjardinada dels Stubbses, un gos petit desapareix, arrencat de soca-rel de la seva corretja per una cosa, una presència que ningú arriba a veure. Res tornarà a ser igual.

Una novel·la de suspens claustrofòbica, on el que amenaça els personatges no és extern, està dins d'ells mateixos; per l'autor australià més important de la seva generació.

«Hi ha pocs escriptors escrivint tan bé com ell.» Chicago Tribune

«Una obra crua i vibrant que fa saltar pels aires els sentits.» Independent

«Misteriós, dolorós i molt bell.» Washington PostUna novel·la de suspens claustrofòbica, on el que amenaça els personatges no és extern, està dins d'ells mateixos; per l'autor australià més important de la seva generació.

Biografía del autor
Tim Winton és un dels escriptors més importants del seu país i de la literatura en anglès. Ha publicat prop d'una trentena de llibres, i la seva obra ha estat traduïda a més de vint llengües.