Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'idealista

Nguyen, Viet Thanh / Santaularia, Isabel
21,90€
Disponible

Entre el thriller literari i la novel·la d’idees. Del guanyador del premi Pulitzer amb El simpatitzant.   «La seva habilitat pot comparar-se amb la de mestres com Conrad, Greene i Le Carré. Thriller i sàtira social alhora». The New York Times Book Review.L’antic agent doble vietnamita —«l’home de les dues...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónEntre el thriller literari i la novel·la d’idees. Del guanyador del premi Pulitzer amb El simpatitzant.   «La seva habilitat pot comparar-se amb la de mestres com Conrad, Greene i Le Carré. Thriller i sàtira social alhora». The New York Times Book Review.

L’antic agent doble vietnamita —«l’home de les dues ments»— que ara s’amaga sota el nom de Vo Danh arriba amb el seu germà de sang Bon a París a començaments dels vuitanta, després d’un període terrible en un camp de reeducació comunista. Tots dos intentaran superar el seu passat i alhora assegurar-se el futur, abraçant el capitalisme en una de les seves formes més pures: el tràfic de drogues. Però la seva nova vida comporta riscos que no pot preveure, com ara la tortura autoinfligida de l’addicció o l’autoritarisme d’un país ancorat en una mentalitat colonialista. I tot i que la seva vida ja no corre perill com abans, continua fustigant-se pel seu passat i intentant resoldre un problema aparentment irresoluble: com reunir els seus dos amics d’infància, Bon i Man, dos homes amb visions del món i ideals totalment antagònics.

Guanyador del Premi Pulitzer de ficció el 2016 amb El simpatitzant, del qual s’ha venut més d’un milió d’exemplars a tot el món, pocs escriptors nord-americans contemporanis tenen un reconeixement de crítica i públic com Viet Thanh Nguyen. Amb aquesta esperada continuació, ha escrit un thriller polític que vessa humor i violència i alhora una brillant novel·la d’idees sobre el racisme, el colonialisme i la hipocresia.