Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'evangeli segons Jesucrist

Saramago, José / Pàmies, Xavier
L'evangeli segons Jesucrist

L'evangeli segons Jesucrist

L'evangeli segons Jesucrist

Saramago, José / Pàmies, Xavier
22,00€
Disponible

L’evangeli segons Jesucrist és una de les obres essencials de José Saramago, que ell mateix va definir com «potser la meva obra més polèmica».SinopsisPer a Saramago, la vida de Jesucrist i la seva Passió eren coses d’aquesta vida: un nen plorant, una ràfega de vent, la carícia d’una dona mig adormida, una pregàr...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónL’evangeli segons Jesucrist és una de les obres essencials de José Saramago, que ell mateix va definir com «potser la meva obra més polèmica».

Sinopsis
Per a Saramago, la vida de Jesucrist i la seva Passió eren coses d’aquesta vida: un nen plorant, una ràfega de vent, la carícia d’una dona mig adormida, una pregària pronunciada a la llum grisenca del matí. La Sagrada Família representa les complexitats reals de qualsevol família, però aquest és un realisme ple de visió, somni i presagi. L'hàbil retrat psicològic de Saramago d'un salvador que és alhora Fill de Déu i jove d'aquesta terra entrellaça magistralment poesia i ironia, espiritualitat i irreverència. El resultat és la recerca irònica d'un brillant escèptic sobre el significat de Déu i de l'existència humana.
«L’evangeli segons Jesucrist respon al desig d’un home i d’un escriptor d’excavar fins a les arrels de la mateixa civilització, en el misteri de la seva tradició, per a extreure les preguntes essencials». Luciana Stegagno Picchio.