Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'home duplicat

Saramago, José / Pàmies, Xavier
L'home duplicat

L'home duplicat

L'home duplicat

Saramago, José / Pàmies, Xavier
22,00€
Disponible

A L'home duplicat, José Saramago reflexiona sobre el tema de la pèrdua de la identitat, que afecta la societat d'avui dia.Als trenta-vuit anys, Tertuliano Máximo Alfonso és professor d'història en un institut de secundària. Solitari i depressiu, està separat de la seva dona i té pocs amics. Esporàdicament, però, es veu amb una d...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónA L'home duplicat, José Saramago reflexiona sobre el tema de la pèrdua de la identitat, que afecta la societat d'avui dia.

Als trenta-vuit anys, Tertuliano Máximo Alfonso és professor d'història en un institut de secundària. Solitari i depressiu, està separat de la seva dona i té pocs amics. Esporàdicament, però, es veu amb una dona a qui no permet que penetri en la seva vida.

Un dia un company de feina li recomana una pel·lícula, en la qual, curiosament, hi ha un actor idèntic a ell, fins i tot en el pentinat i el bigoti que portava en el moment que es va rodar. Davant d'aquesta descoberta, en Tertuliano s'obsessiona per trobar el seu home duplicat.

A L'home duplicat, José Saramago reflexiona sobre el tema de la pèrdua de la identitat, que afecta la societat d'avui dia: "El que configura la identitat dels homes és saber-se únics i irrepetibles, diferents de tots els altres éssers humans." Tots tendim a vestir-nos de la mateixa manera, a dir les mateixes coses, a menjar el mateix Els homes duplicats es multipliquen.