Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Contes inacabats de Númenor i la Terra Mitjana

Tolkien, J. R. R. / Udina, Dolors
Contes inacabats de Númenor i la Terra Mitjana

Contes inacabats de Númenor i la Terra Mitjana

Contes inacabats de Númenor i la Terra Mitjana

Tolkien, J. R. R. / Udina, Dolors
22,95€
Disponibilidad Normal 7 días

 La nova edició d'un llibre imprescindible per als fans de TolkienLa vida de Galàdriel, l’origen de Sàruman, Gàndalf i els Cinc Mags, l’arribada dels Ròhirrim... Contes inacabats és un recull de relats sobre la història de la Terra Mitjana des dels Dies de l’Antigor fins al...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

 

La nova edició d'un llibre imprescindible per als fans de Tolkien

La vida de Galàdriel, l’origen de Sàruman, Gàndalf i els Cinc Mags, l’arribada dels Ròhirrim...

 

Contes inacabats és un recull de relats sobre la història de la Terra Mitjana des dels Dies de l’Antigor fins al final de la Guerra de l’Anell, passant per la Segona Edat i l’alçament d’en Sauron, en els quals s’expliquen fets i històries relacionats amb els que es narraran a El Silmaríl·lion i El Senyor dels Anells.

 

El llibre es concentra en el territori de la Terra Mitjana i inclou elements com ara el viu relat amb què en Gàndalf explica com va aconseguir enviar els nans a la famosa «reunió inesperada» de l’Atzusac; la sortida de les aigües d’Ulmo, el déu del mar, davant dels ulls d’en Túor a la costa de Beleríand; com s’organitzaven militarment els genets de Ròhan i el viatge dels Genets Negres durant el quest de l’Anell.

 

A Contes inacabats també trobareu l’únic relat que es conserva sobre el llarg passat —anterior a la Caiguda— de Númenor, i tot el que se sap sobre els Cinc Mags, els Palàntiri i la llegenda d’Amroth.

 

Amb mapes en color de Beleríand i de la Terra Mitjana.

 

Edició de Christopher Tolkien i traducció de Dolors Udina.

John Ronald Reuel Tolkien (1892-1973) va ser professor de llengua i literatura anglesa a Oxford, i es va fer famós a tot el món per la seva obra literària, fundadora d'una mitologia pròpia. De la seva llarga obra, cal destacar El Hòbbit i la trilogia El Senyor dels Anells. El Silmaríl·lion és un complement imprescindible d'El Senyor dels Anells. Les primeres notes d'El Silmaríl·lion es remunten al 1917 i van prenent cos al llarg dels anys fins a configurar un nou univers mitològic que funciona com a precedent dels esdeveniments de la Tercera Edat narrats a El Senyor dels Anells.