Cesta de la compra

La cuina del Camp de Tarragona. De la ruta del Císter a la Costa Daurada

Autor Jaume Fàbrega

Editorial VIENA EDICIONS

La cuina del Camp de Tarragona. De la ruta del Císter a la Costa Daurada
-5% dto.    24,50€
23,28€
Ahorra 1,23€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega.Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, ...

Leer más...
  • Editorial VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788418908460
  • ISBN10 8418908467
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 272
  • Colección Calidoscopi #18
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia General / "Trade"
  • Rango Edad de interés, años Desde 18

Materias

Gastronomia

La cuina del Camp de Tarragona. De la ruta del Císter a la Costa Daurada

Autor Jaume Fàbrega

Editorial VIENA EDICIONS

Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega.Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, ...

-5% dto.    24,50€
23,28€
Ahorra 1,23€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega.

Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, capipota amb fesols, galeres a l'estil calero, conill a la rabiosa, bunyols de poma... Des del punt de vista culinari (com també des del punt de vista històric, geogràfic, artístic...), el Camp de Tarragona i la Ruta del Cister són uns dels pols d'atracció més potents del Principat.

El cèlebre gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a descobrir un centenar i mig de receptes saboroses i originals d'aquestes comarques, tant de la costa com de l'interior, en una guia en què es barregen les preparacions més tradicionals amb petites pinzellades de modernitat.

Un receptari senzill, pràctic i ordenat, que inclou moltíssima informació de la cuina de cada comarca i les diverses denominacions d'origen existents, entre les quals les vinícoles, com ara Priorat, Montsant o Tarragona.

Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega.

Materias

Gastronomia

Más libros de Jaume Fàbrega