Cesta de la compra

La química a la cuina. Una Immersió ràpida

Autor Claudi Mans

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

La química a la cuina. Una Immersió ràpida
-5% dto.    15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves ...

Leer más...
  • Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.
  • ISBN13 9788413479057
  • ISBN10 8413479053
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 190
  • Colección Una inmersión rápida #2
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia General / "Trade"

La química a la cuina. Una Immersió ràpida

Autor Claudi Mans

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves ...

-5% dto.    15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, física y química– són les eines per a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, l’olor i el gust, i perquè canvien amb les coccions. D’altra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.

Más libros de Claudi Mans