Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Toca, sent i juga. Cuida l'Osset Tedi!

AA. VV.
Toca, sent i juga. Cuida l'Osset Tedi!

Toca, sent i juga. Cuida l'Osset Tedi!

Toca, sent i juga. Cuida l'Osset Tedi!

AA. VV.
12,95€
Disponible

Oh, no! L'Osset Tedi està malaltó i necessita que un amic el cuidi. Ajudem-lo! Un llibre tendre i bonic que inclou cinc escenes per posar-hi al damunt les peces de feltre màgiques perquè els més petits juguin i aprenguin a cuidar l'Osset Tedi.Oh, no! L'Osset Tedi està malaltó i necessita que un amic el cuidi. Ajudem-lo! Un llibre t...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónOh, no! L'Osset Tedi està malaltó i necessita que un amic el cuidi. Ajudem-lo! Un llibre tendre i bonic que inclou cinc escenes per posar-hi al damunt les peces de feltre màgiques perquè els més petits juguin i aprenguin a cuidar l'Osset Tedi.

Oh, no! L'Osset Tedi està malaltó i necessita que un amic el cuidi. Ajudem-lo! Un llibre tendre i bonic que inclou cinc escenes per posar-hi al damunt les peces de feltre màgiques perquè els més petits juguin i aprenguin a cuidar l'Osset Tedi.

Inclou 20 peces de feltre màgiques que no cauen i 5 escenaris per jugar. Un llibre original i sorprenent que estimula la psicomotricitat, els sentits, l'aprenentatge i la independència dels nens i de les nenes.