Cesta de la compra

La ciència de la microbiota. Alimenta els teus bacteris intestinals i cuida la teva salut cuinant

Autor Cristina Sáez / Fundación Alícia

Editorial LIBROS CUPULA

La ciència de la microbiota. Alimenta els teus bacteris intestinals i cuida la teva salut cuinant
-5% dto.    17,95€
17,05€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Una guia per cuidar els nostres bacteris intestinals i que ells ens cuidin a nosaltres.El nostre cos alberga uns 40 bilions de microorganismes, una col·lecció d’éssers microscòpics integrada sobretot per bacteris, per...

Leer más...
  • Editorial LIBROS CUPULA
  • ISBN13 9788448029920
  • ISBN10 8448029925
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 392
  • Colección Salud #
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

La ciència de la microbiota. Alimenta els teus bacteris intestinals i cuida la teva salut cuinant

Autor Cristina Sáez / Fundación Alícia

Editorial LIBROS CUPULA

Una guia per cuidar els nostres bacteris intestinals i que ells ens cuidin a nosaltres.El nostre cos alberga uns 40 bilions de microorganismes, una col·lecció d’éssers microscòpics integrada sobretot per bacteris, per...

-5% dto.    17,95€
17,05€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Una guia per cuidar els nostres bacteris intestinals i que ells ens cuidin a nosaltres.

El nostre cos alberga uns 40 bilions de microorganismes, una col·lecció d’éssers microscòpics integrada sobretot per bacteris, però també per virus, fongs i arqueus, única per a cadascun de nosaltres com una empremta dactilar. La gran majoria d’aquesta microbiota resideix al còlon i duu a terme funcions crucials per a la supervivència humana, des de digerir aliments i extreure vitamines i energia, fins a entrenar el nostre sistema immunitari.

En els darrers 20 anys, la ciència ha anat descobrint com, quan aquesta comunitat microbiana és equilibrada, estable i diversa, contribueix a mantenir la salut global de l’organisme, i per això l’alimentació té un paper fonamental. Però què hem de menjar per alimentar bé aquests bacteris? Com influeix el que ingerim sobre aquesta comunitat de microorganismes i aquests, alhora, sobre el nostre benestar?

Aquest no és un llibre de superaliments, ni de curacions o dietes miraculoses, ni de plans per detoxificar l’intestí, sinó un sòlid i contrastat manual basat en les últimes evidències científiques. De la mà dels principals experts mundials en aquest jove àmbit de recerca, ofereix al lector el coneixement existent de manera clara i comprensible, així com consells útils i pràctics per traslladar la ciència més nova sobre la microbiota al dia a dia. En definitiva, l’objectiu és ajudar-nos a menjar millor, amb propostes que combinen el coneixement més recent amb les bases de l’alimentació mediterrània, la que ens toca i que és riquíssima, i que també ha demostrat ser la més adequada en aquest camp, per estar més sans i feliços.