Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Als afores

Milan Moliné, Montse
15,50€
Disponible

Lleida. Anys cinquanta. L’amistat entre dues joves que desperta les sospites del veïnat, una gallina que fa perillar l'imaginari esglaó social d'una família o una prostituta que amaga un dolorós secret són alguns dels punts de partida d’aquest intens recull de contes, que té com a escenari un carrer de la perifèria de la ciutat....
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónLleida. Anys cinquanta. L’amistat entre dues joves que desperta les sospites del veïnat, una gallina que fa perillar l'imaginari esglaó social d'una família o una prostituta que amaga un dolorós secret són alguns dels punts de partida d’aquest intens recull de contes, que té com a escenari un carrer de la perifèria de la ciutat.
La soledat, la repressió o la por a ser exclòs d’aquesta microsocietat que és el seu carrer assolen uns personatges que no es veuen capaços d’avançar, perquè es consideren diferents o perquè el pes que duen és massa feixuc per anar més enllà.
Les històries que ens narren estan fetes de petits detalls i construeixen uns relats intimistes que apel·len a la part emocional i psicològica de cada un d'ells.
Als afores és un joc de miralls on els contes s’entrellacen i cada personatge es pot desconstruir i tornar a explorar diverses vegades i des de diferents punts de vista.

Montse Milan Moliné (Lleida, 1982) és mestra d'educació infantil. En el camp de l?escriptura, s'ha format a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i al Laboratori de Lletres. Ha participat en diversos premis literaris i part dels seus relats han estat guardonats i recollits en diferents antologies. Des del 2018, col·labora a la revista La Borrufa (Pallars) amb microrelats, poesia visual i ressenyes literàries. Als afores és el seu primer llibre. En ell, l'autora combina ficció i vivències familiars al llarg de quinze històries subtils i acurades. Són històries individuals i quotidianes que evoquen el record d?una època i un lloc que han incidit en la vida de l?autora.