Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cesta de la compra

Dents de llet.

Bastasic, Lana / Sanchis Ferrer, Pau
17,50€ 16,63€
Disponible, recíbelo en 24/48h laborables

Un pare mort, filles desateses per mares absents, un professor escarmentat, promeses i sang diluïdes en un got de vodka. Amb la infància com a teló de fons, els protagonistes d'aquests relats s'enfronten a les realitats més fosques que s'amagu...
[Leer mas...]

Compártelo: Facebook,Twitter,Whatsapp
Entrega 24/48h

A domicilio o punto recogida

Expertos libreros

Asesoramiento personal

Compra y disfruta

1h parking gratis

Detalles del libro

Un pare mort, filles desateses per mares absents, un professor escarmentat, promeses i sang diluïdes en un got de vodka. Amb la infància com a teló de fons, els protagonistes d'aquests relats s'enfronten a les realitats més fosques que s'amaguen darrere l'etapa sovint entesa com la més tendra i innocent de la vida.

Lana Bastasi' trenca el mite de l'afectivitat de les relacions paterno filials i ens mostra un testimoni colpidor sobre la complexitat de créixer en una societat arrelada al sexisme i al patriarcat.

Marko Poga'ar ' «Punyents, sovint inquietants (com ho ha de ser la bona literatura), els relats de Lana Basta'i' ens mostren la dificultat i el trauma que suposa fer-se gran. Pares i nens demoníacs s'alternen, però en alguns moments també són afables, generosos, estan perduts. L'origen d'aquest 'comportament anormal' es troba de manera subtil en la societat patriarcal,
xenòfoba, masclista i sexista d'aquests Balcans que mai s'anomenen, però que són ben tangibles.»

Rumena Bu'arovska ' «Aquesta col·lecció de relats, escrits magistralment, amb un estil perfecte i extremament commovedors, té com a tema central la infància. Potser és per això que algú s'esperaria un llibre més amable, o més sentimental, però les històries d'aquesta col·lecció són brutals, igual de brutals que fer-se grans en una societat profundament encotillada que s'oposa a la innocència dels infants sensibles i perceptius. Lana Basta'i' demostra de nou que és una de les capdavanteres de la regió en prosa literària.»

Dubravka Ugresic «Basta'i' posseeix una veu narrativa vertaderament autèntica. La seva manera de narrar històries és alhora madura i energètica, i ha posat el llistó literari molt alt, amb aquest llibre.»

De l'autora se n'ha dit:

Lidija Nikoli' ' «Lana Basta'i' no necessita recomanacions. La seva obra parla per si mateixa. N'hi ha prou de llegir-la per entendre que fins i tot els nostres escriptors més veterans tenen molt a envejar-li.»

Enver Kazaz ' «Basta'i' escriu amb un llenguatge subtil molt difícil de trobar i amb un estil que associem immediatament amb la millor literatura.»

Vladimir Arseni' ' «La seva prosa [ ] aconsegueix connectar amb el lector directament i es caracteritza per dos trets aparentment oposats: una fluïdesa que permet endinsar-s'hi de manera immediata i una complexitat que li dona diverses capes plenes de significat.»
Vox Feminae ' «És una escriptora jove però madura amb un arbre literari amb moltes capes. No hi ha dubte que se l'ha de considerar una de les principals protagonistes de la nostra escena literària.»

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación