Cesta de la compra

Història de la cuina catalana i occitana. Volum V. El bacallà. La carn. Els menuts

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Història de la cuina catalana i occitana. Volum V. El bacallà. La carn. Els menuts
-5% dto.    35,00€
33,25€
Ahorra 1,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un p...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788412574708
  • ISBN10 8412574702
  • Tipo LIBRO
  • Colección HISTORIA DE LA CUINA #
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Història de la cuina catalana i occitana. Volum V. El bacallà. La carn. Els menuts

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un p...

-5% dto.    35,00€
33,25€
Ahorra 1,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava.

Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest cinquè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bacallà, de carn i de menuts. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.

«Això és una obra d'art», Ferran Adrià

«Una obra magna», Xavier Graset

«Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews

El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards