Cesta de la compra

El menjador de l'àvia

Autor Pilar Hurtado / Luisa Rivera

Editorial EDITORIAL KALANDRAKA

El menjador de l'àvia
-10% dto.    16,00€
14,40€
Ahorra 1,60€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Fins no fa gaire temps els àpats familiars eren esdeveniments importants en els quals a la memòria familiar s?unia el gaudi de les diferents menges. El canvi de taula dels infants a l?espai reservat als adults era una circumstà...

Leer más...
  • Editorial EDITORIAL KALANDRAKA
  • ISBN13 9788418558559
  • ISBN10 8418558555
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 44
  • Colección OBRES D AUTOR #
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone
  • Audiencia Infantil / Juvenil
  • Rango Edad de interés, años Desde 5

El menjador de l'àvia

Autor Pilar Hurtado / Luisa Rivera

Editorial EDITORIAL KALANDRAKA

Fins no fa gaire temps els àpats familiars eren esdeveniments importants en els quals a la memòria familiar s?unia el gaudi de les diferents menges. El canvi de taula dels infants a l?espai reservat als adults era una circumstà...

-10% dto.    16,00€
14,40€
Ahorra 1,60€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Fins no fa gaire temps els àpats familiars eren
esdeveniments importants en els quals a la memòria
familiar s?unia el gaudi de les diferents menges.
El canvi de taula dels infants a l?espai reservat
als adults era una circumstància que, d?alguna
manera, marcava el pas a l?edat adulta.
?El menjador de l?àvia? ens trasllada a aquells instants
i ens proposa un viatge gastronòmic pel món
a través de les seves olors i sabors. Un preciós
conte, que inclou un apèndix final on es recullen
alguns dels plats més representatius de diferents
països i cultures: la corbina a la meunière de França,
el risotto d?Itàlia, el curri de l?Índia, el ceviche mixt
del Perú, el pad thai de Tailàndia, les enchiladas
de Xile, el ramen del Japó i la fideuà de casa nostra.