Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cesta de la compra

Cervell(s) / Brain(s)

Diversos Autors
Cervell(s) / Brain(s)

Cervell(s) / Brain(s)

Cervell(s) / Brain(s)

Diversos Autors
20,00€ 19,00€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.

El cervell ha fascinat els humans des dels orígens de la civilització i la seva naturalesa ha estat molt de temps envoltada de misteri. Cent anys després que Ramón y Cajal descobrís que la neurona era la unitat bàsica de l'a...
[Leer mas...]

Compártelo: Facebook,Twitter,Whatsapp
Entrega 24/48h

A domicilio o punto recogida

Expertos libreros

Asesoramiento personal

Compra y disfruta

1h parking gratis

Detalles del libro

El cervell ha fascinat els humans des dels orígens de la civilització i la seva naturalesa ha estat molt de temps envoltada de misteri. Cent anys després que Ramón y Cajal descobrís que la neurona era la unitat bàsica de l'arquitectura cerebral, el ritme dels descobriments s'ha anat accelerant i ha permès l'establiment de nous vincles entre ciència i filosofia. Però tot i que la comunitat científica ha definit el mapa més detallat de la matèria grisa que mai ha existit, el funcionament del cervell segueix sent una incògnita: Per què hi ha cervells? D'on surt la consciència? I la creativitat? Què passa quan la ment emmalalteix? Es poden crear màquines intel·ligents? Què podem aprendre de la intel·ligència col·lectiva de les formigues?

"Cervell(s)" s'endinsa en aquestes i d'altres qüestions i mitjançant el material històric, científic i artístic que presenta, qüestiona la nostra comprensió de l'experiència conscient i explora el que pot passar quan aquesta experiència s'interromp o es malmet. També indaga en altres ments més enllà de la humana: les intel·ligències artificials, animals i col·lectives i les d'organismes sense cervell.

Ball, Philip (Autor) / Solé, Ricard (Autor) / Sargent, Emily (Autor) / García Collado, Francis (Autor) / Bartra, Roger (Autor) / Levin, Michel (Autor) / Torras, Carme (Autor)

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Libros del mismo autor