Detalles del libro
Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets, vituts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els d...
- Encuadernación Bolsillo
- Autor/es Crusellas, Lluc
- ISBN13 9788419239501
- ISBN10 841923950X
- Páginas 136
- Año de Edición 2022
- Idioma Catalán
Reseñas y valoraciones
Xocolata. Postres d'autor al teu abast (Catalán)
- De
- Lluc Crusellas
- |
- EFADÓS (2022)
- 9788419239501
Envío a domicilio Gratis
Alibri Librería Gratis