Xocolata. Postres d'autor al teu abast
Editorial EDITORIAL EFADÓS
-5% dto. 25,00€
23,75€
Ahorra 1,25€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
España peninsular
- Editorial EDITORIAL EFADÓS
- ISBN13 9788419239501
- ISBN10 841923950X
- Tipo LIBRO
- Páginas 136
- Año de Edición 2022
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Postres Y ReposteríaXocolata. Postres d'autor al teu abast
Editorial EDITORIAL EFADÓS
-5% dto. 25,00€
23,75€
Ahorra 1,25€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets, vituts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.