Cesta de la compra

La cuina de l'aviram

Autor Francesc Murgadas i Bardí

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de l'aviram
-5% dto.    11,90€
11,30€
Ahorra 0,59€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788497912327
  • ISBN10 8497912322
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 152
  • Colección El Cullerot
  • Año de Edición 2012
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

La cuina de l'aviram

Autor Francesc Murgadas i Bardí

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    11,90€
11,30€
Ahorra 0,59€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Des de fa vint anys, l'autor té una relació molt especial amb el gall negre del Penedès. I de retruc, amb tot el que porti plomes i tingui bec. Ara a fet aquest llibre per defensar aquest tipus de carn genèricament anomenada aviram. Perquè és una carn que és amb nosaltres des de la nit dels temps. I no sols com a carn. Els ous han estat i segueixen essent fonamentals en camps tan importants com la pastisseria. Per no parlar d'algunes exquisideses que, sense aviram, mai no hauríem conegut. Però també perquè, a poc que reflexionem sobre les acusacions que li fan, veurem que la culpa no és del gall negre, l'oca o la guatlla. Que és de qui els ha fet esclaus sense drets i els tracta sense cap mirament. El llibre conté 67 receptes per cuinar les diferents aus que acostumem a menjar a les nostres terres: guatlla, perdiu, faisà, gall, gallina, pollastre, capó, pularda, pintada, ànec, oca, gall d'indi i colomí. L'autor també ens fa una extensa introducció a cada una de les aus i ens explica secrets a l'hora de preparar-les.