Cesta de la compra

Llibretes de cuina del segle XIX

Autor Bàrbara Soler Siquier

Editorial INSTITUT MENORQUÍ D´ESTUDIS

Llibretes de cuina del segle XIX
-5% dto.    12,00€
11,40€
Ahorra 0,60€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Llibretes de cuina del segle XIX posa a l'abast del públic trenta-sis receptes de Bàrbara Soler i Siquier (1802-1869) i divuit de la seva filla Bàrbara Oliver Soler (1832-1921), dues dones de la burgesia maonesa del segle...

Leer más...
  • Editorial INSTITUT MENORQUÍ D´ESTUDIS
  • ISBN13 9788415291169
  • ISBN10 8415291167
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 125
  • Colección Capcer #32
  • Año de Edición 2016
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Llibretes de cuina del segle XIX

Autor Bàrbara Soler Siquier

Editorial INSTITUT MENORQUÍ D´ESTUDIS

Llibretes de cuina del segle XIX posa a l'abast del públic trenta-sis receptes de Bàrbara Soler i Siquier (1802-1869) i divuit de la seva filla Bàrbara Oliver Soler (1832-1921), dues dones de la burgesia maonesa del segle...

-5% dto.    12,00€
11,40€
Ahorra 0,60€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Llibretes de cuina del segle XIX posa a l'abast del públic trenta-sis receptes de Bàrbara Soler i Siquier (1802-1869) i divuit de la seva filla Bàrbara Oliver Soler (1832-1921), dues dones de la burgesia maonesa del segle XIX, que ajunten la puixança cultural i diplomàtica dels Soler amb l'econòmica dels Oliver. Bàrbara Soler comparteix amb el seu germà Juli inquietuds culturals i lingüístiques, hereves de la tradició il·lustrada, a les quals donarà continuïtat, en un nou context, Bàrbara Oliver. 

Es tracta d'unes llibretes que mostren els interessos gastronòmics d'una època, sobretot pel que fa a la rebosteria, que ara aquesta edició permetrà recrear. De fet, són un clar exemple de l'ús escrit de la llengua catalana en l'àmbit quotidià, que deixa constància d'una activitat culinària en què les autores incorporen nous productes a la cuina menorquina i adapten influències gastronòmiques d'arreu.

Materias

Recetarios