Cesta de la compra

Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans

Autor Albert Rumbo

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans
-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

La ratafia és un dels licors que s’ha fet a moltes cases de Catalunya des de temps antic. Però no és l’únic licor casolà perquè també es fan licors com la granadina, el vi de nous, l&rsq...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494504198
  • ISBN10 8494504193
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 192
  • Año de Edición 2017
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans

Autor Albert Rumbo

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

La ratafia és un dels licors que s’ha fet a moltes cases de Catalunya des de temps antic. Però no és l’únic licor casolà perquè també es fan licors com la granadina, el vi de nous, l&rsq...

-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

La ratafia és un dels licors que s’ha fet a moltes cases de Catalunya des de temps antic. Però no és l’únic licor casolà perquè també es fan licors com la granadina, el vi de nous, l’aiguanaf, el licor de codony o el de menta. També els trobareu en aquest Manual. Hi ha moltes maneres diferents de fer tots aquests licors. El resultat canvia segons les receptes que es segueixen, segons els costums de cada zona i també segons qui els fa. Són, per tant, receptes vives i no mortes, variades i no úniques. És per això que el gust, el color i la dolçor de cada ratafia depenen del que s’hi posi o de la quantitat que s’hi posi, però també de qui els faci. Si ja feu, doncs, ratafia, aquest Manual us pot ajudar a descobrir plantes que encara no utilitzeu i us pot ajudar a conèixer noves maneres de fer-ne o de millorar-ho. Hi trobareu la vella saviesa d’aquells que han ensenyat a fer ratafia o qualsevol d’aquests altres licors molt abans que vosaltres. I també hi trobareu una bona excusa per voltar pel nostre país i poder conèixer gent que comparteix la vostra afició i la vostra satisfacció de contribuir a què continuï una tradició tan nostra i tan antiga.

Más libros de Albert Rumbo