Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

Matar l'àngel

Woolf, Virginia / Vidal-Conte, Mireia
11,00€
Disponible
Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

En el primer terç del segle XX, en una societat avançada com la britànica, el rol social de les dones encara estava limitat per convencions i models tradicionals. De les dones, només s'esperava que fossin esposes devotes i dòcils, mares exemplars i mestresses de casa abnegades, és a dir, tot allò que un poema famós havia batejat com "l'àngel de la casa". 


"Matar l'àngel" agrupa sis textos que planen sobre aquest concepte. En articles i en conferències dirigides a dones treballadores, Woolf posa en valor la feina d'algunes escriptores i lluitadores pioneres i assenyala com n'és de difícil canviar la mentalitat, tants dels homes com de les dones, per avançar cap a la igualtat.


"Eren dues de les aventures de la meva vida profesional. La primera, matar l'Àngel de la casa, crec que la vaig resoldre. Va morir. Però la segona, explicar la veritat sobre les meves pròpies experiències com a cos, crec que no l'he resolt. Dubto que cap dona encara ho hagi resolt".


Traducció i epíleg de Mireia Vidal-Conte.