Cocina Española - (Novedades)
Biografía del autorInés Butrón (Barcelona, 1965) se licenció en Filología Hispánica en 1987 po...
Aquest recull de rutes va a la cerca i captura d'alguns dels productes tradicionals i de més anomen...
El creixent interès per l'alimentació com quelcom més que satisfer la gana ens ha dut a tornar a ...
Malgrat tots els denominadors comuns que uneixen i caracteritzen la gastronomia dels pobles d interi...
Las recetas, las técnicas y los secretos para preparar las mejores paellas del mundo.Una propuesta ...
Las esperadas recetas del autor de "Pan de pueblo" para elaborar todo tipo de panes artesanales."...
Bring an authentic taste of Spain to your table with this collection of more than 60 mouth-watering ...
Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebu...
Aquesta obra aporta la transcripció d'antigues receptes culinàries -pròpies de la tradició rural...
Novedades Ver más →
Recibe las novedades en tu buzón