Nutrició humana i dietètica
Editorial UNIV. ROVIRA I VIRGILI
España peninsular
Una de les tasques bàsiques del professional de la dietètica és la traducció de les aportacions dietètiques recomanades a racions d'aliments. Per això, és molt important que el professional de la dietètica presenti un elevat grau de coneixeme...
Leer más...- Editorial UNIV. ROVIRA I VIRGILI
- ISBN13 9788484241355
- ISBN10 8484241351
- Tipo LIBRO
- Páginas 310
- Colección Eina #43
- Año de Edición 2010
- Idioma Castellano
- Encuadernación Rústica con solapas
Materias
Dietética Y NutriciónNutrició humana i dietètica
Editorial UNIV. ROVIRA I VIRGILI
Una de les tasques bàsiques del professional de la dietètica és la traducció de les aportacions dietètiques recomanades a racions d'aliments. Per això, és molt important que el professional de la dietètica presenti un elevat grau de coneixeme...
España peninsular
Detalles del libro
Una de les tasques bàsiques del professional de la dietètica és la traducció de les aportacions dietètiques recomanades a racions d'aliments. Per això, és molt important que el professional de la dietètica presenti un elevat grau de coneixement dels aliments. Així, doncs, gran part de les pràctiques d'aquesta assignatura es destinen al coneixement de les racions habituals de consum dels aliments i al coneixement dels pesos i gramatges dels aliments que habitualment conformen la nostra dieta. Gràcies a aquesta informació, l'alumnat podrà aprendre a calcular les ingestes d'aliments necessàries per cobrir les recomanacions dietètiques i nutricionals definides pels experts.