Cesta de la compra

Nutrició humana i dietètica

Autor Jordi Salas / Nancy Babio

Editorial UNIV. ROVIRA I VIRGILI

Nutrició humana i dietètica
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Una de les tasques bàsiques del professional de la dietètica és la traducció de les aportacions dietètiques recomanades a racions d'aliments. Per això, és molt important que el professional de la dietètica presenti un elevat grau de coneixeme...

Leer más...
  • Editorial UNIV. ROVIRA I VIRGILI
  • ISBN13 9788484241355
  • ISBN10 8484241351
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 310
  • Colección Eina #43
  • Año de Edición 2010
  • Idioma Castellano
  • Encuadernación Rústica con solapas

Nutrició humana i dietètica

Autor Jordi Salas / Nancy Babio

Editorial UNIV. ROVIRA I VIRGILI

Una de les tasques bàsiques del professional de la dietètica és la traducció de les aportacions dietètiques recomanades a racions d'aliments. Per això, és molt important que el professional de la dietètica presenti un elevat grau de coneixeme...

-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Una de les tasques bàsiques del professional de la dietètica és la traducció de les aportacions dietètiques recomanades a racions d'aliments. Per això, és molt important que el professional de la dietètica presenti un elevat grau de coneixement dels aliments. Així, doncs, gran part de les pràctiques d'aquesta assignatura es destinen al coneixement de les racions habituals de consum dels aliments i al coneixement dels pesos i gramatges dels aliments que habitualment conformen la nostra dieta. Gràcies a aquesta informació, l'alumnat podrà aprendre a calcular les ingestes d'aliments necessàries per cobrir les recomanacions dietètiques i nutricionals definides pels experts.