Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Pensajocs 3. De 8 8 a 9 anya

Genover, Roser / Escudero, Neus
Pensajocs 3. De 8 8 a 9 anya
Pensajocs 3. De 8 8 a 9 anya

Pensajocs 3. De 8 8 a 9 anya

Genover, Roser / Escudero, Neus
6,20€
Disponible

Descripción

Pensajocs és una col.lecció de quaderns que té com a objectiu estimular les principals funcions cognitives dels infants. S'hi proposen una gran varietat d'activitats que fan referència a atenció, memòria, percepció, llenguatge, pensament i raonament lògic. En moltes d'aquestes activitats, els infants no només hauran de pensar i raonar sinó que també hauran d'utilitzar l'enginy a l'hora de trobar-ne la solució.
Tenint en compte que aquestes funcions cognitives estan a la base de tot el procés d'aprenentatge, Pensajocs esdevindrà una eina de gran utilitat per tal de millorar el rendiment escolar dels infants. També serà molt útil per als infants que presentin dificultats en alguna de les funcions cognitives (manca d'atenció i concentració, de capacitat de raonament, de memòria...)
Aquesta col.lecció consta de sis quaderns, un per cada curs de l'Educació Primaria. En cada quadern, s'hi plantegen activitats de forma lúdica i divertida. Mitjançant un personatge, que serà diferent a cada quadern, s'hi expliquen algunes curiositats i s'hi plantegen enigmes que els infants hauran de resoldre.

Características

Autor/es
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación