Cesta de la compra

Quiímica i bioquímica dels aliments.

Autor J Boatella / F Guardiola

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

Quiímica i bioquímica dels aliments.
-5% dto.    11,30€
10,74€
Ahorra 0,57€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Aquest text docent correspon als materials docents de l'assignatura que s'imparteix a la Universitat de Barcelona dins la seva pròpia àrea d'ensenyament

Leer más...
  • Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788483382110
  • ISBN10 8483382113
  • Tipo LIBRO
  • Año de Edición 2001
  • Idioma Castellano
  • Encuadernación Rústica

Materias

Bioquímica

Quiímica i bioquímica dels aliments.

Autor J Boatella / F Guardiola

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

Aquest text docent correspon als materials docents de l'assignatura que s'imparteix a la Universitat de Barcelona dins la seva pròpia àrea d'ensenyament

-5% dto.    11,30€
10,74€
Ahorra 0,57€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest text docent correspon als materials docents de l'assignatura que s'imparteix a la Universitat de Barcelona dins la seva pròpia àrea d'ensenyament

Materias

Bioquímica