Cesta de la compra

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps

Autor Jaume Biarnés

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps
-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Un llibre de cuina que ens fa viatjar a través de la música de tots els temps. 30 receptes senzilles i saboroses que dialoguen amb les melodies més exquisides. Quina relació hi ha entre els macarrons amb for...

Leer más...
  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788416930678
  • ISBN10 8416930678
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 160
  • Colección NARRATIVA CATALANA
  • Año de Edición 2018
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Cocina , Recetarios

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps

Autor Jaume Biarnés

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Un llibre de cuina que ens fa viatjar a través de la música de tots els temps. 30 receptes senzilles i saboroses que dialoguen amb les melodies més exquisides. Quina relació hi ha entre els macarrons amb for...

-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Un llibre de cuina que ens fa viatjar a través de la música de tots els temps. 30 receptes senzilles i saboroses que dialoguen amb les melodies més exquisides. Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven, el consomé i Verdi o les últimes creacions del Celler de Can Roca i la música d'Erik Satie? La història de la cuina i la de la música ha seguit camins paral·lels. En cada moment històric i en cada indret del món, compositors i cuiners han compartit una mateixa manera de veure el món i han desenvolupat les seves creacions amb un esperit comú. En aquest llibre, Jaume Biarnés explora la relació entre la gastronomia i la música a partir de trenta receptes que estableixen un diàleg entre aquests dos mons. Algunes oblidades durant anys en vells llibres de cuina, d'altres, creacions dels xefs més actuals. Des dels primers receptaris de l'antiguitat fins a les més agosarades partitures dels nostres temps, l'autor ens convida a degustar i a escoltar d'una manera fàcil i deliciosa.

 

 

Materias

Cocina , Recetarios