Cesta de la compra

Reiniciant Europa

Autor Marc Guerrero i Tarragó

Editorial EDITORIAL ARESTA

Reiniciant Europa
-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDITORIAL ARESTA
  • ISBN13 9788494145636
  • ISBN10 8494145630
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 137
  • Año de Edición 2014
  • Idioma Castellano
  • Encuadernación Rústica

Reiniciant Europa

Autor Marc Guerrero i Tarragó

Editorial EDITORIAL ARESTA

-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

El llibre que presentem neix a contracorrent del pessimisme que ens ofega. Aquesta obra és unassaig optimista sobre el futur d’Europa. Vivimun moment cabdal en la nostra història. L’era global ens porta molts canvis que fins fa poc nopodíem ni tan sols imaginar. És en aquest entorn on ens juguem el nostre futur. És urgent preguntar-se si Europa té realment futur. No siguem simplistes. La resposta no és evident. Tots els ciutadans europeus hem contribuït a la creació del que representa avui Europa, i només junts podem superar el gran repte que suposa la globalització.

Això sí, cal reinventar-nos. Vivim en una societat esquinçada entre els valors i les institucions del passat i les incerteses d’unfutur que arriba a tota velocitat. Cal una veritable revolució que capgiri les tendències negativesactuals que ens impedeixen prosperar adequadament.

En els darrers temps Europa s’ha empetitit. Només som un fragment d’Occident. Les virtuts del’Europa del demà seran la llibertat, una democràcia genuïna, l’obertura i l’empatia. En el nou escenari mundial Europa pot liderar una Unió Demòcrata Occidental, instrument al servei d’unanova civilització de referència. Definitivament, ha arribat l’hora de reiniciar Europa.

Marc Guerrero i Tarragó, nascut a Barcelona el 30 de Juny de l’any 1972. Resideix a Vilafranca del Penedès. Casat i pare d’un fill. Doctor Cum Laude en Ciències Socials i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Diplomat en Comunitats Europees. Ha completat els seus estudis acadèmics a ESADE Business School, a la Universitat de Califòrnia, Berkeley, a la London School of Economics and Political Science i a la Universitat de Reading (Regne Unit).Des de l’any 2009 és Vicepresident del Partit de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates perEuropa (ALDE Party). Emprenedor. Professor (Prince Fellow Award) del Departament de RelacionsInternacionals de l’European University. Medalla d’Or Foro Europa 2001.Autor de “L’engany del Federalisme espanyol”. 

Más libros de Marc Guerrero I Tarragó