ResCATallats. Humor independent contra la crisi

13,90

Sin impuestos: 13,37

Autor/es
El Web Negre
ISBN13
9788415695103
ISBN10
8415695101
Tipo
LIBRO
Páginas
144
Año de Edición
2012
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar

Els principals ninotaires del país continuen fuetejant les consciències amb la visió de la crisi des de la sàtira i l'absurd, llàstima que ningú els hi faci cas! En aquest volum trobarem la crònica JJe les retallades, el pre-rescat, el rescat total, sense embuts i amb molta ironia amb les vinyetes i tires còmiques dels millors humoristes del país.Un llibre il·lustrat divertit, on el que els principals ninotaires del nostre país combaten la crisi amb els llapis ben esmolats.


Sempre ens quedaran els ninotaires! El que hem viscut l’últim any: Crisi de collons, el capital monopolista desbocat, corrupció enquistada, polítics que no hi toquen, banquers bandarres, retallades salvatges, impostos esfereïdors, misèria creixent, rescats... i un 11 de setembre de pel·lícula, eleccions anticipades, consulta sobiranista. És massa seriós i transcendent per deixar explicar-ho als sapastres de sempre: gràcies a tots els déus i a sa mare, sempre ens queda el ninotaire per entendre el dia a dia! Els dibuixants d’El Web Negre us ofereixen una versió humorística i satírica, irònica no exempta de sarcasme, però, sobretot, sobretot, plena de veritat i bon rotllo, del que ens està passant.


Dibuixants d’El Web Negre Pau Anglada, Arasa, L’Avi, Bié, Borràs, Canyissà, Dr. Coragre, Elchicotriste, Ermengol, Farruqo & Domènech, Fel, Fer, Franchu, Meri Gil, Guillem, Kap, Malagón, Napi, Néstor, Pau, Pep, Ricardo Peregrina, Plaga, Sr. Plástiko, Puyal, Quel, Soler, Tres, Ventura & Coromina.
www.elwebnegre.com


-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es

Twitter

    Facebook