Cesta de la compra

Sa i català

Autor Albert Calls

Editorial ARA LLIBRES

Sa i català
-5% dto.    23,90€
22,70€
Ahorra 1,19€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat! Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets...

Leer más...
  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788415642848
  • ISBN10 8415642849
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 192
  • Año de Edición 2014
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Recetarios

Sa i català

Autor Albert Calls

Editorial ARA LLIBRES

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat! Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets...

-5% dto.    23,90€
22,70€
Ahorra 1,19€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat! Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets del seu origen, l’hàbitat natural i els racons amagats on es poden trobar, les meravelloses propietats per a la salut, les anècdotes històriques més interessants i divertides i les curiositats més sorprenents. Descobrirem com omplir els nostres cabassos de tot el ventall de colors i olors sans i catalans que ens ofereixen aquestes verdures i hortalisses, com la ceba de Figueres i l’albergínia bonica; fruites i fruites seques, com la poma de Lleida i l’avellana de Reus; llegums i arrossos, com la mongeta del ganxet i l’arròs de Pals; carns i peixos, com el gall del Penedès i la gamba de Palamós. Sa i català inclou delicioses receptes per preparar àpats suculents i bons per a la salut amb aquests productes tan especials. Des d’una crema de nyàmera o una coca de recapte amb pebrot de la Riera, fins a uns a uns llagostins al cava o un fricandó de vedella. L’herència de la cultura i la cuina catalanes al nostre abast. Cent grams d’història i tradició i dues cullerades de curiositats. A taula!

Materias

Recetarios

Más libros de Albert Calls, Care Santos, David Ventura, Eduard Márquez, Flavia Company, Jordi Puntí, Màrius Serra, Pere Guixà, Toni Sala, Vicenç Pagès Jordà, Xavier Gual