Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

Si et "xives"..... et mato !.lLa cohesió per combatre l'assetjement escolar

Sol, Neus
Si et xives..... et mato !.lLa cohesió per combatre l'assetjement escolar
Si et xives..... et mato !.lLa cohesió per combatre l'assetjement escolar

Si et "xives"..... et mato !.lLa cohesió per combatre l'assetjement escolar

Sol, Neus
12,00€
Consulte disponibilidad

Si et "xives" et mato tracta la problemàtica de l'assetjament escolar ("Bullying") des de la perspectiva de la prevenció. Es parteix d'un marc teòric per ajudar a situar-nos dins d'aquest tema i es proposa la cohesió de grup com a escut davant les agressions interpersonals. Sabent que l'assetjament és un fenomen de col·le...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Si et "xives" et mato tracta la problemàtica de l'assetjament escolar ("Bullying") des de la perspectiva de la prevenció. Es parteix d'un marc teòric per ajudar a situar-nos dins d'aquest tema i es proposa la cohesió de grup com a escut davant les agressions interpersonals.
Sabent que l'assetjament és un fenomen de col·lectiu, si es focalitza i es treballa la seva cohesió es reduirà, en gran mesura,á la seva aparició.
Per això, en el llibre es presenten un seguit d'activitats que, amb un enfocament lúdic, constitueixen una estratègia per al professorat per a fer front a l'assetjament i per a prevenir altres problemàtiques escolars, ja que la cohesió de grup contribueix al benestar emocional que fa possible un major rendiment en l'aprenentatge integral dels alumnes.