Spanish-English Zingo! Bingo con un Zing!

25,54 20,00

Sin impuestos: 16,53

ISBN13
019275077013
Tipo
LIBRO
Idioma
Inglés, Castellano
Editorial:
THINKFUN
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

Descripció del producte

Zingo és un joc molt senzill, es pot jugar amb nens a partir dels 4 anys, que permet apropar-se a la llengua anglesa d’una forma fàcil i entretinguda utilitzant una mecànica similar a un bingo.

En aquest cas, en comptes d’un bingo tenim una màquina (sense piles) que anomenen Zinger i dins d’aquest invent es col·loquen les 72 fitxes amb les paraules. Cal destacar que les fitxes són de plàstic i això, en aquest cas i per l’ús intensiuu que se’ls hi dóna va molt bé. Les fitxes tenen dues cares, en un costat hi ha les paraules en anglès i en l’altra en castellà.

Es pot jugar amb nens a partir dels 4 anys.

Al començament de la partida cada jugador disposa d’un cartró amb nou dibuixos diferents, sota cada dibuix hi ha la paraula escrita en anglès (o en castellà a l’altra cara).

El funcionament és tan senzill com moure el Zinger cap endavant i quan el tirem cap enrera haurà deixat a la vista dues fitxes, el primer jugador que anomeni en veu alta i correctament cada una de les fitxes se la queda i la pot posar en el seu cartró.

La partida finalitza quan un jugador completa tot el seu cartró i diu Zingo!


 


Nominated TOTY 2009 Best Toy of the Year!
Our award-winning Zingo! game is available in Spanish. Cards and tiles features images with English words on one side and Spanish words on the other. Players try to fill their Zingo! cards with matching tiles from the Zingo! Zinger, and the first with a full card wins the game by yelling "Zingo!" Rules can be adjusted to favor more or less competition among players and to vary game length. This creative language challenge will keep the zaniness going for hours!
Ages:
4 and up
Players:
2 - 6
Features:

Double-sided Zingo! Cards and tiles feature both Spanish and English text
The Zingo! Zinger adds tactile fun to game play
Reload slots make cleanup and reloading a breeze!

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es