Cesta de la compra

Tapias variades. Les receptes dels oients d'El suplement de Catalunya Ràdio

Autor Pere Tapias

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Tapias variades. Les receptes dels oients d'El suplement de Catalunya Ràdio
-5% dto.    9,95€
9,46€
Ahorra 0,50€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d’audiència a Catalunya que con...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490342237
  • ISBN10 8490342237
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Colección Escudella #
  • Año de Edición 2014
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Tapias variades. Les receptes dels oients d'El suplement de Catalunya Ràdio

Autor Pere Tapias

Editorial COSSETANIA EDICIONS

En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d’audiència a Catalunya que con...

-5% dto.    9,95€
9,46€
Ahorra 0,50€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d’audiència a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir. El llibre que teniu a les mans és un recull de vuitanta- cinc de les receptes de sopes, salses, verdura, hortalisses, pasta, arròs, ous, carn, peix, postres i fruita que han anat proporcionant els oients en el decurs dels programes. A les seves pàgines hi trobareu com cuinar des d’una sopa de fesols fins a uns xampinyons farcits o uns cards amb cloïsses.

Materias

Recetarios

Más libros de Pere Tapias