Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Tècniques d´estudi

Reyes López, Lara
Tècniques d´estudi
Tècniques d´estudi

Tècniques d´estudi

Reyes López, Lara
12,00€
Consulte disponibilidad

Lara Reyes López, vinculada al món de l'educació en el lleure des de sempre, acaba el 2005 els estudis de Batxillerat amb un treball mereixedor d'un Premi Argó de Recerca en Ciències Socials atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest estudi, revisat i actualitzat un cop acaba el 2008 els estudis de Magiste...
[Leer mas...]


Descripción

Lara Reyes López, vinculada al món de l'educació en el lleure des de sempre, acaba el 2005 els estudis de Batxillerat amb un treball mereixedor d'un Premi Argó de Recerca en Ciències Socials atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest estudi, revisat i actualitzat un cop acaba el 2008 els estudis de Magisteri d'Educació Primària a la UAB, queda recollit en aquest llibre.

El treball s'inicia l'any 2005 i es revisa l'any 2008 per a fer aquesta edició. Té com a objectiu analitzar les potencialitats de les tècniques d'estudi en relació a un tema tan delicat com és el baix rendiment escolar.

Amb aquesta finalitat, es proposa un marc teòric per situar les tècniques d'estudi en relació als factors que afecten al procés d'aprenentatge; per una banda, la situació de l'alumne, i per l'altra, la metodologia didàctica o tècniques d'estudi que el professor posa a l'abast de l'alumnat.

Com a part central del llibre es proposa una recerca de camp amb alumnes de 6è de Primària en la qual, a partir d'una hipòtesi central, es té com a objectiu comprovar si el treball sistemàtic de les dues tècniques d'estudi escollides poden aportar una millor comprensió d'un text escrit i, en conseqüència, poder generalitzar afirmant que el treball constant amb aquestes estratègies didàctiques ajuda a millorar el rendiment escolar.

Características

ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación