Cesta de la compra

Totes les sopes

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Totes les sopes
-5% dto.    12,50€
11,88€
Ahorra 0,63€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Fàbrega i Colom, JaumeProfessor de gastronomia a la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador i crític d'art, és considerat el primer escriptor gastronòmic dels Països Catalans, tant pel volum de la seva obra (uns quaranta llibres pub...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788497913942
  • ISBN10 8497913949
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 152
  • Colección El Cullerot
  • Año de Edición 2010
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Totes les sopes

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Fàbrega i Colom, JaumeProfessor de gastronomia a la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador i crític d'art, és considerat el primer escriptor gastronòmic dels Països Catalans, tant pel volum de la seva obra (uns quaranta llibres pub...

-5% dto.    12,50€
11,88€
Ahorra 0,63€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Fàbrega i Colom, Jaume
Professor de gastronomia a la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador i crític d'art, és considerat el primer escriptor gastronòmic dels Països Catalans, tant pel volum de la seva obra (uns quaranta llibres publicats) com pel rigor del seu enfocament. Ha publicat llibres d'art, turisme, antropologia i assaig, però, sobretot, de gastronomia --centrats en la cuina tradicional i els productes-- amb un enfocament innovador, que uneix recerca antropològica, treball de camp i una perspectiva segons la qual la cuina és un aspecte signifi catiu de la cultura. Destaca, especialment, la publicació de les obres enciclopèdiques següents: La Cuina Catalana, en nou volums --tres edicions--, La Cuina Mediterrània, en tres volums, obra reconeguda internacionalment, i, recentmet, LaCuina del Món. En aquesta editorial ha publicat Pa amb tomàquet, El llibre de la ratafia, La cuina del país dels càtars, Dalícies. A taula amb Salvador Dalí i Les postres i els pastissos de l'àvia. La seva obra ha estat traduïda a l'anglès, espanyol, francès i alemany.

Materias

Recetarios

Más libros de Jaume Fàbrega