Trets per totes bandes (Vol. 1): l'època clàssica de la novel·la negra i policíaca

20,00

Sin impuestos: 19,23

Autor/es
Martín Escribà, Álex
Canal i Artigas, Jordi
Mesplède, Claude
ISBN13
9788417847043
ISBN10
8417847049
Tipo
LIBRO
Páginas
270
Año de Edición
2019
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
ALREVÉS EDITORIAL
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

A les mans teniu un llibre que pretén aclarir l?evolució terminològica tan debatuda entre els afeccionats del gènere negre.


La literatura de crims, unes històries que han seguit diversos camins al llarg dels anys, ha configurat un macro gènere que inclou tota mena de subgèneres i corrents. En aquest primer volum, dedicat a l?època clàssica de la novel·la negra i policíaca ?concretament des dels orígens fins a la dècada dels setanta del segle passat?, passem revista a diferents etiquetes: des de la novel·la d'enigma, els detectius de butaca, la policíaca metafísica, el cas de l?habitació tancada, el lladre de guant blanc i els genis del mal, la novel·la problema; però també la policíaca psicològica, el detectiu hard-boiled, la novel·la de delinqüents, la carcerària, la psicologia criminal i el noir, la procedimental, la novel·la d'espionatge, la novel·la crònica i el suspens i el thriller.


Jordi Canal i Artigas // Bibliotecari i difusor del gènere negre i policíac. Director de la Biblioteca la Bòbila de l'Hospitalet, primera biblioteca pública del país dedicada a aquesta especialitat; és el creador del fanzine LH Confidencial i del primer club de lectura de novel·la negra a l'Estat espanyol.


Àlex Martín Escribà (1974) // Professor de llengua i literatura catalanes i codirector del Congrés de Novel·la i Cinema Negre a la Universitat de Salamanca. Part de la seva activitat investigadora se centra en l'estudi del gènere negre i policíac en llengua castellana i catalana.

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es