Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Una altra mirada a les tutories. Educació emocional a l'escola

Fuertes, Isabel / Gabarró, Minerva
Una altra mirada a les tutories. Educació emocional a l'escola
Una altra mirada a les tutories. Educació emocional a l'escola

Una altra mirada a les tutories. Educació emocional a l'escola

Fuertes, Isabel / Gabarró, Minerva
22,00€
Consulte disponibilidad

Amb el títol “Una altra mirada a les tutories. Educació emocional a l'escola” l’Associació de Mestres Rosa Sensat ha publicat un nou llibre de la col·lecció “Dossiers, materials per a l’acció educativa”, realitzat per les mestres Isabel Fuertes i Minerva Gabarró...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Amb el títol “Una altra mirada a les tutories. Educació emocional a l'escola” l’Associació de Mestres Rosa Sensat ha publicat un nou llibre de la col·lecció “Dossiers, materials per a l’acció educativa”, realitzat per les mestres Isabel Fuertes i Minerva Gabarró.

Minerva Gabarró (Tarragona, 1978) és geògrafa, educadora ambiental i mestra, mentre que Isabel Fuertes (Toledo, 1980) és mestra de primària i tècnica superior en educació infantil. 

“Les noves generacions formen part d'una societat tecnològicament avançada però emocionalment afectada i, de retruc, els nostres alumnes experimenten aquests canvis d'acord amb la realitat social on viuen, els quals afecten directament el seu estat emocional i generen actituds i comportaments sovint negatius. L'experiència pedagògica ens ha ensenyat que hem de saber preveure i afrontar aquesta realitat amb optimisme i trobar un camí que obri les portes a un nou plantejament didàctic en el que la part emocional hi tingui cabuda i hi trobi resposta de la mateixa manera que la part racional” diuen les autores al pròleg.

El nou Dossier, de 176 pàgines, és un material didàctic que permet introduir els docents al món de l’educació emocional al cicle superior de l’etapa de primària. Les activitats del llibre s’agrupen en 5 blocs/àmbits competencials: consciència emocional, autoregulació emocional, autonomia emocional, competència social i habilitats de vida i benestar.