Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Una modesta proposició i altres obres breus

Swift, Jonathan / Vidal, Maria
Una modesta proposició i altres obres breus
Una modesta proposició i altres obres breus

Una modesta proposició i altres obres breus

Swift, Jonathan / Vidal, Maria
14,00€
Disponible

Jonathan Swift (Dublín 1667-1745) és un dels més grans escriptors en llengua anglesa i universalment conegut pel seu llibre "Els viatges de Gulliver". Tanmateix, és també autor d'ares obres mestres de la literatura satírica com "Una modesta proposició", un escrit en què un ciutadà, amb gran consciència...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma

Jonathan Swift (Dublín 1667-1745) és un dels més grans escriptors en llengua anglesa i universalment conegut pel seu llibre "Els viatges de Gulliver". Tanmateix, és també autor d'ares obres mestres de la literatura satírica com "Una modesta proposició", un escrit en què un ciutadà, amb gran consciència cívica, proposa una xocant solució per acabar amb les condicions de misèria i necessitat en què vivia la major part de la població irlandesa de la seva època, alhora que també satisfarà els interessos de les classes més benestants.


A "L'art de la mentida política", un article publicat al periòdic "The Examiner" l'any 1710, Jonathan Swift hi descriu, amb el seu magistral to irònic, la pràctica habitual de l'ús de la mentida amb finalitats polítiques. Malgrat que va ser escrit fa més de 300 anys manté avui encara tota la seva vigència.


Al recull "Pensaments sobre temes diversos", Jonathan Swift concentra en poques paraules savies ai filosofia. En cadascun d'aquests pensaments ens inspira o ens provoca per convidar-nos a reflexionar sobre la societat i la naturalesa humanes. I ho fa sempre amb la seva  agudesa i enginy habituals, sense caure mai en un fàcil moralisme.