Vida després de la mort de la Maria. Com sobreviure a la mort d'un fill

15,00

Sin impuestos: 14,42

Autor/es
Yuste, Montserrat
Mondéjar, Eduard
Trallero, Joan Carles
ISBN13
9788494005268
ISBN10
849400526X
Tipo
LIBRO
Páginas
274
Año de Edición
2019
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica
Editorial:
HIPATIA PRESS
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

«Com sortirem d'aquesta ...? »Com sobreviure a la mort de la teva filla? Com seguir respirant, com reprendre el camí, com reenganxar-se a l'cicle vital després d'una experiència així ... Perquè, encara que no es trobin les forces ni les ganes de caminar, la vida continua, sense ella en cos present i amb tu sense una part de tu. Falta ella, falta la llum, falta l'aire i dins teu només queda una ànima trencada pel dolor i la desesperació.

Però de manera obstinada els dies es van succeint i t'adones que cal tornar a trobar el sentit i la serenitat necessàries per tirar endavant. Amb aquest llibre volem dir a tots aquells pares i mares que han patit una pèrdua com la nostra que «no esteu sols, no sou estranys; som molts els que us agafem de la mà i caminem amb vosaltres ».

Aquest llibre també ho hem escrit per a tots aquells que els acompanyen: amics, família, companys de treball, veïns i professionals. Sabem que la mort ens arribarà a tots, però ningú ens ensenya a viure-ni a acceptar-la i quan passa ens trobem sense eines per poder afrontar-la. I és llavors quan apareixen reaccions maldestres, que no només no ajuden, sinó que fan més gran el buit, el dolor i el sense sentit. Us presentem la nostra vivència, la d'uns pares que van perdre la seva filla. Volem compartir amb vosaltres el més valuós que tenim.

En aquest llibre trobareu l'experiència, l'amor i el lliurament dels amics i familiars. També hi trobareu la força i la llum dels professionals de la Fundació Paliaclinic que acaricien i ajuden a retrobar el sentit, recuperar i conservar els records més preuats, a descobrir els sentiments més profunds i l'emoció més clara.

Una experiència conduïda per les sàvies preguntes de Joan Carles Trallero i per un relat escrit per Montserrat Yuste, la mare. Un relat trist i sincer per tot el que explica de forma clara i punyent. Però també un relat generós, ple d'esperança i sentiment, un relat que posa en valor el més important, el que realment compta: l'amor, l'amistat i l'entrega que tot ho pot.


 


Els drets del llibre han estat cedits a la Fundació Paliaclinic. Tots els beneficis obtinguts per les vendes es destinaran íntegrament als projectes socials de la Fundació.Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es