Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Vies ferrades: recorreguts i passos equipats (Comarques de Barcelona i Girona)

Mayolas, Pep / Soro, Miquel
Vies ferrades: recorreguts i passos equipats (Comarques de Barcelona i Girona)
Vies ferrades: recorreguts i passos equipats (Comarques de Barcelona i Girona)

Vies ferrades: recorreguts i passos equipats (Comarques de Barcelona i Girona)

Mayolas, Pep / Soro, Miquel
25,00€
Consulte disponibilidad

Des dels itineraris més difícils i exposats fins a magnífiques excursions per fer amb la família i endinsar-nos en aquest magnífic món dels camins equipats.Des de recorreguts molt clàssics fins autèntiques joies amagades, des de llarguíssimes vies ferrades a minsos equipaments en un ...
[Leer mas...]


Descripción

Des dels itineraris més difícils i exposats fins a magnífiques excursions per fer amb la família i endinsar-nos en aquest magnífic món dels camins equipats.Des de recorreguts molt clàssics fins autèntiques joies amagades, des de llarguíssimes vies ferrades a minsos equipaments en un camí històric.

La guia més completa de vies ferrades, recorrreguts i passos equipats.

Aquesta guia, desglossada en dos volums, presenta l’estat actual dels itineraris equipats a casa nostra. Es tracta de la guia més completa publicada fins ara dins d’aquest àmbit. No només es presenten molts itineraris clàssics, sinó que més d’un terç són inèdits. Es dóna resposta a la situació de la majoria d’itineraris catalans, fins i tot aquells que fa temps que han desaparegut.
Tots els itineraris estan ordenats segons siguin vies ferrades, recorreguts equipats o simples passos equipats amb diferents fitxes de colors i se’ls hi valora la dificultat seguint l’escala de la UIAA, amb un criteri homogeneïtzador. S’afegeixen els criteris d’exposició i vertiginositat.
S’informa detalladament dels temps, desnivells, horaris, material necessari, equipament, accessos i descensos, dificultat, restriccions ambientals i si els itineraris estan a l’abast dels més petits. La guia ve acompanyada d’uns mapes molt precisos amb l’itinerari descrit i traçat.
Les fitxes es completen amb una nova introducció històrica, un capítol de seguretat i un altre de perspectives de futur on els autors dibuixen les línies que al seu parer ha de seguir l’equipament i reequipament de nous itineraris.
S’ha afegit a la guia la zona de la Franja de Ponent, d’accés molt ràpid i habitual pels excursionistes catalans i menys divulgada en altres publicacions per l’estil.
Un llibre imprescindible per estar al dia de l’estat dels itineraris equipats a casa nostra.Características

Autor/es
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación