Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Xavier Cugat i Mingall

Gay, Joan / Rabaseda, Joaquim / Costal, Anna
Xavier Cugat i Mingall
Xavier Cugat i Mingall

Xavier Cugat i Mingall

Gay, Joan / Rabaseda, Joaquim / Costal, Anna
10,00€
Consulte disponibilidad

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, els autors del llibre, Anna Costal, Joan Gay i Joaquim Rabaseda, presenten avui a les set de la tarda al Centre Cívic Barri Vell Mercadal el llibre Xavier Cugat i Mingall, publicat dins la col·lecció “Girona biografies” El llibre contrasta el discurs de Cugat, ...
[Leer mas...]


Descripción

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, els autors del llibre, Anna Costal, Joan Gay i Joaquim Rabaseda, presenten avui a les set de la tarda al Centre Cívic Barri Vell Mercadal el llibre Xavier Cugat i Mingall, publicat dins la col·lecció “Girona biografies”

El llibre contrasta el discurs de Cugat, sempre glamurós, amb la documentació històrica, i ressegueix la línia que separa els records i els fets, alhora que aprofundeix en dos aspectes concrets de la seva biografia: la condició de gironí i de músic. Presenta doncs, una perspectiva diferent de la vida plena d’èxits que se’ns ha presentat del personatge a través de les narracions del mateix Cugat, i ens ofereix alguns aspectes inèdits i sorprenents.

Els autors del llibre, Anna Costal, Joan Gay i Joaquim Rabaseda, tots tres gironins, musicòlegs i professors de l’Escola Superior de Música de Catalunya, comparteixen l’interès pels fenòmens musicals contemporanis, especialment per aquells que tenen com a escenari Catalunya, sense renunciar a una mirada global.

Características

Autor/es
ISBN13
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación